Nye muligheter

I morgen betales innskuddet på ny leilighet. Startskuddet har gått for å begynne på veien mot «tiny living.» Det er skummelt og spennende på en gang. Mest spennende. Jeg har kjøpt meg leilighet på vestvang 2, på Ask i Gjerdrum. Jeg må innrømme at det kjennes veldig rart å skulle flytte fra Lillestrøm, selvom det ikke er så langt. Det kjennes nesten enda rarere og skremmende enn det å skulle redusere antall kvadratmeter boareal fra 104 til 38. Og det er jo helt tullete! Det er jo ingen ting galt med Ask eller Gjerdrum. Jeg har bare definert med som Lillestrøm-jente hele livet, selv da jeg vokste opp i Rærlingen (men med postadresse 2000 Lillestrøm.)

Det neste halvannet året skal jeg redusere mengden eiendeler til å passe inn i en mye mindre bolig. Jeg skal gjøre denne prosessen levelig for en tenåringsdatter, og ikke minst, jeg skal omvende 2 utekatter til å bli innekatter! De to første punktene skal gå greit, til det siste trenger jeg mange lykkeønskninger!

For de som ønsker å se hvor jeg skal bo: Her er link til boligpsosjektet: https://www.vestvang.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *